KaranTea

Bezárkóztunk házainkba, lakásainkba. Félig önkéntesen, félig meg mert Győrfi Pál ránk szólt kedvenc youtuberünk videója előtt.

Házban talán elviselhetőbb, hiszen ott a kert, ki tudsz menni. Végre megcsinálod a sziklakertet vagy megmetszed a barackfád, hogy idén gyümölcs is legyen rajta, ne csak a virágzásában gyönyörködj.

De ha esik az eső, akkor mindannyian ott gubbasztunk a házban akárcsak a lakásban és nézünk ki bambán az ablakon.

A probléma viszont nem itt kezdődik; hiszen amíg egészségünk szolgál addig a jókedv sem hagy el bennünket. Ezer és ezer módja van annak, hogy lekössük vagy szórakoztassuk magunkat. Én pl. ezt a blogposztot írom, Te pedig olvasod 🙂

De vannak itt facebook-on közvetített edzések, koncertek, felolvasóestek. Gasztronómiai kalandozások, mindenki konyhatündérré válik, vagy éppen regisztrálsz az összes kaja kiszállítónál.

Bármit is csinálj egy biztos; most több időd van otthon, több időd van magadra, a családra – vagy, ahogy hivatalosan mondják…a veled egy háztartásban élőkre.

És ha már az azoritea.hu-n olvasod ezt a bejegyzést elmondom, hogy mivel tudsz még kicsit játszani, kísérletezni:

  • hát a fantasztikusan finom, minőségi, organikus azori-szigeteki zöld és fekete teával

Felejtsd most el a filtereket. Ráérsz. Élvezd ki. Nézd végig, ahogy kinyílnak a tealevelek. Ahogy megszínezik a forróvizet. Öntsd fel egyszer, öntsd fel többször. Főzz magadnak, főzz másnak is. Szagolj bele a teásdobozba és a csészébe. Időzz el vele, mert kikapcsol és lelazít. És ez most jó és kell.