5 érv, hogy miért igyál teát ősszel

Teázni mindig jó. De vannak időszakok, amikor még a jónál is jobb. Az ősz pont ilyen. És hogy miért?

A frissen főzött tea meleg. Az ősz pedig hideg. Legalábbis hidegebb, mint amit nyáron megszoktunk. A meleg bögre, a forró gőz, a lágy ital, mind-mind azon vannak, hogy mosolyt csaljon a borongós őszi napokba.

Felkelt és ébren tart, hiszen októberben nem fogsz úgy kipattanni az ágyból, mint júliusban. És napközben is elkel majd a támogatás. Kinek több, kinek kevesebb, a lényeg a minőségi organikus alapanyag.

Egészséges. Hosszan tart, elnyújtva adja le élénkítő hatását és hosszú percekig szürcsölheted. Ez nem egy shot, amit gyorsan bevágsz az ebéd után. Ez a desszert, ami után nem kell a kalóriákat számolgatni.

A szeánsz. Persze csak ha a megfelelő szálas teát választod. Vizet forralsz, kiméred a teatojásba, felöntöd. Megvan a hangulata, érdemes kipróbálni. Tökéletes relax a pörgős hétköznapokban.

A ráadás: és a végére a tutitipp, ami a karácsonyi felkészüléskor jól jöhet. Segíti a diétát és a fogyókúrát. Kell ennél jobb? Finom, egészséges és még fogyni is lehet vele? És még legális is 🙂

Ha ezek után kedvet kaptál egy kis teázáshoz, nézz be webshopunkba. Itt mindent megtalálsz, ami organikus, egészséges és finom!